Ordningen återställd

Jag som skulle sura och inte köpa några bokreaböcker i år. De intentionerna försvann direkt när SF-bokhandeln äntligen lade ut sin lilla, men välvalda, reakatalog på nätet. Jag föll till föga och lade in en förhandsbeställning på 6 titlar. En alldeles lagom summa, om jag får säga det själv.

11 kommentarer

  1. Jag ska motså! Jag har ju iofs. beställt från Bokus, men ska försöka begränsa till den beställningen. Sen blir det amazon om en månad eller så (trots att amazon verkar vara ungefär lika illa som wolfram & hart).

    1. Jag tror jag nöjer mig såhär. Jag hittade inte så mycket hos Bokus som lockade, även om jag är glad att de faktiskt hade rea på engelska pocketböcker.
      LOL på jämförelsen mellan Amazon och Wolfram & Hart! :D

  2. Jag är så glad att bokrean är kruttig i år med tanke på att jag inte kan köpa något fast aldrig kan låta bli att kika ändå. Fast här hittade jag ju så klart något jag gillade. Sfbok kan man alltid lita på :)

    1. Jag förstår det! Och jag kan heller aldrig låta bli att kika, fast jag vet att jag förmodligen inte kommer att hitta någonting jag vill köpa … Ja, tur att sfbok håller fanan högt i alla väder! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s