En s.k fail

Jag som skulle bli bättre på att blogga nu när min dator lever igen, inte sämre. Vad händer? Jag bloggar inte alls och jag glömmer dessutom helt bort att fira bloggens fjärde födelsedag.
Oh well. Jag skyller på februari. För den här månaden är ju som vi alla vet Den Officiellt Sämsta Månaden (med november som god tvåa). Så jag antar att jag ska vara glad om jag alls får några blogginlägg skrivna den här månaden.

Hur mår ni såhär mitt i februariträsket?

Annonser

11 comments

 1. Det enda försonande draget hos februari är att det är den kortaste månaden! :) Fast jag gör tvärtom mot dig, istället för allt annat jag borde göra skriver jag evighetslånga inlägg på min blogg. Inte alls vad jag egentligen borde lägga min tid på….

  1. Haha, ja! Det är det enda februari har att komma med! :)
   Fint att någon håller ångan uppe under den här tunga månaden! Jag har varit dålig både på att skriva här och läsa andras bloggar den senaste tiden, men då vet jag vart jag ska bege mig när jag vill läsa ikapp.

 2. Fram till i år har jag ALDRIG hört talas om att februari skulle vara en dålig månad på något sätt. Men i år står det om Förfärliga Februari på var och varannan bokblogg. Är det något nytt, eller brukar jag gå under jorden i februari?

  1. Du kanske har bättre immunförsvar än de flesta bokbloggare (och deras barn)? Eller större kärlek till vintern?
   För min del handlar det nog mer om att alltid känns som en grå och tråkig månad som dödar lusten till att både läsa och skriva. Den enda längre bloggpausen jag har haft sen jag började bokblogga var i februari för övrigt (go figure).

     1. Jag var i Stockholm i februari en gång – har aldrig frusit så eländigt i hela mitt liv förut! Vi kom tillbaka till hotellet alldeles tårögda, bäddade ner oss i sängarna och vägrade kliva upp på resten av dagen ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s