Dagens loot

Dagens besök vid Världens längsta bokbord, den fina årliga avslutningen på Stockholms Kulturfestival, resulterade i rätt ordentligt med loot. Som synes lade jag nästan allt mitt krut på besök på Seriegatan, där Serieteket sålde ut utgallrade böcker för en mycket liten penning. Jag hittade allt från Transmetropolitan till Preacher till Battle Angel Alita (som högen består av). Alla böcker på bilden kostade 5-10 kr.
Förutom serierna så är jag mycket nöjd med att äntligen ha hittat ett fint exemplar av Inger Edelfeldts ”Kamalas bok”. En gammal favorit som jag hållit utkik efter i åratal.

Är mycket nöjd med årets besök vid Världens längsta bokbord!

Annonser

4 comments

  1. Aah, Transmetropolitan läste jag om i sommar. Utflippad serie med sjuka repliker. Preacher är också en favorit. Fast när jag läste om Preacher i ett sträck för något halvår sedan fick jag nästan en överdos av svordomar, perversioner och våld. Battleangel Alita är ju också en fantastisk serie.

    1. Jag har inte läst Preacher på många år, känner lite att det är dags för en omläsning snart. Men kanske inte allt i ett sträck då.
      Transmetropolitan har jag faktiskt inte läst alls (!), men det känns som att det börjar bli hög tid nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s