Bokskördetider

Den här veckans bokskörd:
3 recensionsböcker
8 köpta böcker (varav två faktiskt är köpta av min make, även om jag också kommer att läsa dem så snart han är klar med dem)
3 biblioteksböcker

Jag lider inte brist på böcker att läsa i alla fall. Ändå känner jag mig märkligt sugen på att kolla om det inte dykt upp något nytt och spännande i bokhyllorna i bytesrummet …

Har ni köpt några intressanta böcker den senaste veckan?

Annonser

19 comments

  1. Det händer ju så lätt det där att böckerna tar slut mycket tidigare än man tänkt sig … Men jag hoppas att du har fler olästa böcker kvar hemma, så att du inte står helt boklös inför helgen?
   Jag är mycket sugen på Gardells nya. Av det jag sett och läst om den så verkar den vara det bästa han har skrivit.

   1. nepp, boklös är ingen större risk ;) Har böcker så jag skule klara mig ett par år misstänker jag ;) Fast det kliar ändå lite i köpfingrarna.
    Jag tror baske mig att det kan vara det bästa…

    1. Vi bokbloggare har visst en tendens att hamstra böcker i mängder. Jag misstänker att jag egentligen skulle klara mig ett flertal månader utan att köpa nytt, om än inte ett par år. ;)

 1. Jag är ganska pank fram till slutet av augusti. Så inga bokköp här inte, även om jag vunnit en bok och fått ett rec.ex som jag ska hämta ut hos postombud ikväll om tid finnes. (:

  1. Åh, vad trevligt med bokvinst! :)
   Själv köper jag böcker som om det inte fanns någon morgondag trots att jag egentligen också är ganska pank fram till slutet av augusti.

 2. Jag inhandlade äktenskapsbrott av Åsa Ericsdotter, men den tog slut alldeles för fort. Och den andra boken jag tydligen beställt (gjorde det mitt i natten, trött, och först när jag fick mailet idag insåg jag vad jag gjort) har precis skickats från adlibris så den kommer väl inte förrän på måndag – lagom till semestern är slut. Så, jag traskar på med ett rec.ex som kom förra veckan!

  1. Jag har också en tendens att beställa böcker mitt i natten när jag egentligen är alldeles för trött. Ibland tänker jag att det vore praktiskt med något slags spärr om gör att man inte kan klicka hem böcker mellan midnatt och sju på morgonen … eller iaf en fördröjning som gör att man måste godkänna köpet dagen därpå, när man är pigg och omdömesgill.

 3. Oj vad jag känner igen mig i ditt bokhamstrande :-) jag är likadan. Suget efter böcker är så starkt. Blir lätt lässtressad när jag har för mycket på vänt. Och inte nog med det, om en vecka är jag tillbaka på jobbet mitt bland alla nya plus gamla böcker…

  1. Bokhamstrar är vi allihopa. :)
   Jag blir stressad både om jag har för många och för få böcker att läsa hemma. Vill ha lite lagom valfrihet när jag ska välja bok att läsa, men inte en hel bokhylla med valfrihet om man säger så.

 4. Jag sitter just och beställerv The Wise Man’s Fear av Patrick Rothfuss, eftersom jag hade tänkt läsa den för någon vecka sedan och efter lite rotande i bokhyllan fick inse att jag faktiskt inte har den. Jag bokhallucinerar. ;)

  1. Den där typen av bokhallucinationer är väl inte helt ovanliga? ;) Jag brukar iofs mest inbilla mig att jag beställer hem helt andra böcker än jag gör så när bokpaketen väl kommer blir jag ofta lite förvånad.

 5. Jag har fortfarande köpstopp, men det är bara knappt två månader kvar och jag filar redan på en bokbeställning där The Stand definitivt kommer ingå :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s