I spent the summer wasting

Nu åker jag till landet i några dagar och gör allt det där obligatoriskt somriga; badar, grillar, dricker vin på verandan, går promenader, plockar jordgubbar, åker båt och får ungefär tusen myggbett. Jag tar med tre böcker, lär hinna läsa en halv. Och jag återkommer om några dagar igen när jag är åter i civilisationens famn.

10 kommentarer

  1. Nu var det tyvärr så mulet/regnigt under helgen att jag varken badade eller drack vin på verandan. Särskilt mycket läst blev det inte heller, så är det när man (fint nog) har pratsamma föräldrar med sig. Skönt i alla fall, hoppas du också får det!

    1. Jag var tvungen att smyga iväg till mitt eget lilla hus då och då för att få något läst. Pratsamma föräldrar verkar vara ganska vanliga. ;)

  2. Åh, jag kom precis hem från landet och har gjort allt det där obligatoriska som du skriver ;) Tog med mig fyra böcker och trodde inte heller att jag skulle få mycket läst men när det aldrig blir mörkt på kvällarna och man inte har förstånd att kolla på klockan utan sitter på verandan och läser till tre-fyra på morgonen blir det visst mycket läst ändå. Närmare bestämt tre och en halv bok!
    Hoppas du får trevligt :)

    1. Det landställe jag tillbringade min tid på (mina föräldrars) ligger visst betydligt längre söderut än ditt. :) Inget ljus om nätterna att läsa till där inte. Men jag är nöjd ändå, hann med många hundra fler sidor än jag trodde att jag skulle göra.

    1. Och ändå fortsätter man att packa med sig alldeles för många böcker varje gång man åker bort. Bokbloggare är tydligen eviga tidsoptimister, åtminstone när det gäller lästid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s