Efterlängtat

Titta, Bokbabbel! Nu finns den i Sverige också!
Jag föll verkligen huvudstupa för Ali Shaws debutroman, så kan knappt vänta tills jag får sätta tänderna i denna mycket efterlängtande nya. Om inte annat så har ”The Man Who Rained” precis lika snyggt omslag som ”The Girl With Glass Feet”.
Om förväntningarna uppfylls eller ej lär ni få veta inom några dagar. Om inte den besatta Ringu-katten i bakgrunden har dödat mig innan dess, vill säga.

Vad läser ni i helgen?

Annonser

12 comments

 1. Gillade åxå damen debut skarpt, tack för tipset om att hon släppt en ny., nu vet jag vad jag ska leta efter. Grym blogg du har, gillar de teman du har !

 2. Flickan med glasfötterna var min julläsning och jag tyckte om den. Men de där små bevingade kossorna förstod jag mig aldrig på. Vad var de bra för? Jag läste den svenska översättningen, gjord av Lisbet Holst som också översätter Carrie Ryans ya-zombieserie. Alla vägar leder fram till zombierna! hehe

  1. Kossorna var ju iofs bara en detalj i sammanhanget, men jag fattade heller aldrig vad de skulle vara bra för.
   Jag tyckte att den svenska översättningen var bra, jag som nästan aldrig gillar översättningar. Lisbet Holst kan tydligen sina grejer, med andra ord.

 3. Fina missen. :-) Vilken blick.

  Jag gillade aldrig Flickan med glasfötterna, det var på tok för många beskrivande adjektiv för min del. Kanske delvis en översättningsgrej?

  1. Fina missen som inte kan sitta stilla när man ska fota. ;)

   Shaw skriver ju ganska lyriskt, så det är en hel del beskrivande adjektiv även i originalspråk. Sen kanske det fungerar bättre i originalspråk, men jag tyckte att översättningen var riktigt bra, så jag tror knappt det är någon skillnad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s