Ett blogginlägg från exilen

Om ni tycker att bloggen går lite på sparlåga för tillfället så har ni tyvärr helt rätt. Nu är stambytet i full gång i lägenheten hemma och det har tyvärr inte visat sig vara helt oproblematiskt att blogga från exilen.

För det första har jag väldigt mycket pluggande att ta igen, då stambytet åt upp ganska mycket av min studietid. Tre kurser och sammanlagt drygt 20 inlämningsuppgifter (plus grupparbeten) den här terminen ? Det tar sin lilla tid.
För det andra är det inte helt enkelt att finna lästid när man befinner sig i exil i föräldrahemmet. Det är så mycket som ska göras hela tiden, inte minst att hjälpa till och tokstäda hemmet inför en visning, så lästiden blir bara en bråkdel av min vanliga. Och utan lästa böcker finns det inte mycket att blogga om.
För det tredje så är det svårt att få inspiration till både läsning och bloggande när jag befinner mig långt ifrån både bokhyllor och bloggkatter. Inga fina foton i bloggen, med andra ord.

Jag hoppas att jag kommer att komma gång med bloggandet snart igen, att jag på något magiskt sätt ska hitta både tid och inspiration. Om inte annat så lär jag rapportera stjärnögt från Bokmässan på lördag, enligt bokbloggsformulär 1A.

2 kommentarer

  1. Jag kan tänka mig att du har en del att göra. Jag tycker det är mycket med två fristående kurser och lärarutbildningen, och så har jag två kärlekstörstande och hungriga katter hemma hela tiden! (; (:

    1. Ja, det blir ju en hel del! Men samtidigt är de fristående kurserna så roliga, så de är värda all tid de tar. :)
      Åh, nu saknar jag mina egna kärlekstörstande katter lite extra! Att vara utan dem är nog det allra jobbigaste med att genomlida stambytet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s