Gårdagen

Gårdagens femårsfest var en mycket trevlig tillställning. Jag tror jag missade att hälsa på ungefär hälften av alla bokbloggare och twitterbekanta som var där – nästa gång tänker jag definitivt skaffa en namnskylt med bloggnamnet! Tack kära bokhoror!

Eftersom jag är ganska värdelös på att mingelfota så har jag inte en endaste bild från gårdagen, tyvärr. Däremot har jag fotat den välfyllda goodiebag jag fick med hem:

Dessutom lyckades vårt lag faktiskt vinna något i det litteraturquizet, till min oändliga förvåning. Visserligen kom vi på plats tio eller så, men ändå. Vad tycker du om priserna jag valde till vårt lag, Sara, ganska grymma, n’est-ce pas?

Tack till SF-bokhandeln som sponsrat med så fina priser!

14 kommentarer

  1. Vad kul med bokfest! Världen behöver mer sånt generellt sett skulle jag vilja påstå. Och nu förstår jag plötsligt varför Emma är försenad från förlag när jag nyss beställde; Bokhororna har köpt upp alla exen till sina goodie bags!

    1. Ja, det skulle behövas minst en stor bokfest i kvartalet tror jag!
      Haha, ja kanske är det därför. Även om jag har hört ryktas om att goodiebagarna innehöll olika bölcker, så bokhororna la kanske bara beslag på hälften av alla exen. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s