Ännu fler Bad Things

”There,” said Sam. I had to strain to hear him. Someone had put Jace Everett’s ”Bad Things” on, and just about everyone in the bar was singing along. ”You’ve smiled three times tonight.”
(ur ”Dead in the Family” av Charlaine Harris)

Den här scenen behöver vara med i True Blood, det måste det finnas fler älskare av metainslag som tycker? Dock får den gärna dyka upp lite tidigare än i säsong tio, som boken alltså motsvarar…

19 kommentarer

 1. Åh! Till och med jag, som är relativt oinsatt i True Blood-land (ÄLSKAR förtexterna, dock!) och tycker att böckerna är lite väl tantsnuskiga, blir lycklig av detta. Fint! Metaälsk!

 2. Har inte läst alla böckerna än men väntar med spänning på att se 4e säsongen. Har inte läst så mycket alls på ett halvår minst, inte ens bloggar. Så nu ser jag om bloggarna jag brukat följa är kvar.. Din är! Det glädjer mig :)

  1. Jag har höga förhoppningar om fjärde säsongen!
   Alla har ju rätt till bloggpauser då och då, både när det gäller att skriva och läsa. Men roligt att du är tillbaka igen! :)

 3. Älskade också de här raderna i boken!!! Väldigt snygg detalj och vill också så gärna att de ska ha med det i serien. Har ju läst klart alla elva böckerna nu och varnar för TOTAL Sookie-abstinens. Vet liksom inte vart jag ska vända mig om jag vill vila mina läsögon i någonting bekant och tryggt. Tur att serien börjar om några veckor…

  1. Jag har sneglat en del på Aurora Teagarden-böckerna som något slags substitut för Sookie. Jag menar, Aurora är ju en mysterielösande bibliotekarie – bara en sån sak! ;) Har du läst dem?

   1. Har både sneglat och införskaffat den första :) Fast inte läst än. Blir nog lite längre fram i sommar.
    Tycker även att Harper Conelly-serien verkar lite spännande. Idén gällande ungt medium som pratar med spöken är kanske inte direkt någonting nytt men det är ju ändå Charlaine Harris vi pratar om :)

    1. Harper Conelly , det är ”Grave…”-böckerna, right? Jag fick lite Ghost Whisperer-feeling när jag läste om dem, vilket inte är en komplimang i min bok, men jag tror också att de kan vara bra ändå.

     Jag ska nog göra ett försök med Aurora tror jag. Åtminstone med den första boken, så får jag se om den känns som ett bra substitut.

     1. Haha ja, jag fick också Ghost Whisperer känsla vilket är en ruskigt dålig känsla men lägger all min förhoppning till att så dåliga kan inte Charlaine Harris böcker vara :)

      Behöver nog däremot en liten paus från allt som har med andar att göra efter att ha tagit mig igenom en riktigt dålig sådan. Så Aurora ligger nog före på läsarlistan nu.

      1. Jag gillar Medium, så jag får hoppas att boken är mer som den serien då. ;)

       Jag har läst så himla mycket fantasy och skräck på sista tiden att jag nog skulle behöva något HELT annat. Typ en traditionell roman. Eller en klassiker.

   2. Dom är trevliga men det känns lite tydligare att hon är en författarfabrik i den serien, förmodligen frånvaron av vampyrer o oknytt som gör mig kinkig… Jag har läst de fyra första… (Auroras chef heter också Sam! DET fnissade jag åt)

    1. Aha, de är lite mer standardiserade alltså?
     Jag är impad av att Charlaine Harris lyckas hålla såpass hög kvalitet ändå med tanke på hur många böcker hon skriver per år. Kvinnan måste ha ett galet högt arbetstempo!

     1. Härligt att se att du har läst dem Maria. Kan också lite förstå avsaknaden av vampyrer och sånt fast samtidigt är det lite skönt tycker jag att det är reserverat för Sookie.
      Är också väldigt imponerad av Harris. Hon verkar spotta ur sig bra böcker. Tydligen skriver hon en hel del pjäser också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s