Good Friday


Det är långfredag och stora delar av bokbloggosfären verkar ha tagit påsklov. Med undantag för yours truly, som varken äter påskgodis, grillar eller målar ägg tillsammans med tjocka släkten. Istället vegeterar jag på balkongen i det fina vårvädret tillsammans med mina två senaste nytillskott (som synes på bilden).

Vad gör ni i påsk?
Och vad läser ni i påsk?

Annonser

26 comments

 1. Nädå, jag sitter här.=) Men har påskkronärtskockan på gång i köket.=) Och har i ärlighetens namn haft mamman här på påsktårta, elle försenad födelsedagstårta. Nu ska det bli lite lugn och läsa i soffan. Har plockat hem Foers Äta djur från jobbet. Kan bli jobbig påskläsning, men varvar med Cirkeln om det skulle bli för magstarkt. Glad påsk på dig!

  1. En påskkronärtskocka hade jag definitivt inte tackat nej till! Hmm… nu blev jag sugen på att äta det senare i helgen… :)
   Äta djur kan nog vara en knepig bok att läsa under en mathelg som påsken, så din taktik med att varva med Cirkeln låter mycket smart
   Glad påsk själv!

 2. Jobbar! Men har bloggat tidigare idag, med påskkäring/häxa och allt. Så det så. :-)

  Hemma väntar en skön parallelläsning av Octavia E Butler (science fiction) och Nina Björk (litteraturvetenskap, filosoft)

 3. Jag läser en ungdomsroman som inte direkt är i min smak och när jag är klar med den så ska jag övergå till ”Mockingjay”. Dock så tror jag inte att det blir så mycket mr läsning i påsk, särskilt inte då det här skrivs i extremt onyktert tillstånd och halva morgondagen nog kommer att ägnas åt att ligga i sängen, halvsovandes och undra varför jag drack den där shoten. Kanske passande scenario för halvdålig ungdomsroman?

 4. Låter inte dumt!! Själv tänkte jag göra nästan detsamma. Det vill säga, tillbringa dagen på altanen med en god bok! Röra mig ytterst lite! :-) Jag läser Niggeneggers ”Själens osaliga längtan” och gillar mycket!
  Glad Påsk!!

 5. jag äter pinsamt mycket godis och bekantar mig med sagan om isfolket. hittade de två första delarna på myrorna förra veckan och var tvungen att prova.

  1. Fast är det någon gång man ska äta pinsamt mycket godis så är det väl under påsken? Själv råkade jag slut äta godis någon gång i vintras, så jag satsar på vinägerchips istället. :)

 6. Försöker njuta av långledigt men tror att det faktum att jag faktiskt slappnade av fick den förkylning jag burit på ett tag att bryta ut. Ligger nu på soffan och läser The Dead-Tossed Waves av Carrie Ryan och försöker låta bli att ta Treo innan jag ska på helgens andra familje-påsk-grej.

  Plöjde även Kapitulera Omedelbart eller dö av Sanne Näsling i fredags.

  1. Typiskt det där att bli sjuk när man blir ledig. men ganska vanligt, verkar det som.

   Kapituela omedelbart verkar vara en riktig plöjbok. jag har läst så många hyllningar nu att jag börjat bli väldigt sugen på den boken.

 7. Låter ju hur skönt som helst det där med balkongläsning! Själv var jag på sommarstugan och åt visserligen påskmat, men i övrigt hängde vi vid en solig vägg och blickade ut över isen, eller så satt vi i soffan och läste. Tyvärr var min medhavda påskekrim-bok väldigt seg, så efter två ungdomsböcker blev det lite trögare läsning

  1. Tyvärr har det blivit lite mindre balkongläsning än förväntat, det tog ju så himla lång tid att få balkongen att bli beboelig först… Men en bok har jag hunnit läsa iaf, och med tanke på hur mycket jag har tappat i lästempo så är jag klart nöjd med det. :)

 8. Jag är helt på din linje, Anna! Det blev balkongläsning hela påsken. Är snart klar med första delen i A Song of Ice and Fire och är helt såld … =)

  1. Synd bara att det inte riktigt är väder för balkongläsning längre…

   Är det första gången du läser A Song of Ice and Fire? Isåfall har du en fantastisk massa bra och spännande läsning framför dig. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s