På bättringsvägen?

Det verkar som att jag äntligen har blivit av med min ofrivilliga läspaus!
För den som hamnat i samma situation som mig så kan jag rekommendera att satsa på noveller istället för ytterligare någon lång roman som du inte orkar med. Noveller är så mycket lättare att ta till sig ibland, speciellt när ens läslust och koncentrationsförmåga är i nivå med en sockerstinn femårings.

Jag vill inte ropa hej riktigt ännu, men med tanke på att jag redan nu har läst lika mycket den här månaden som jag gjorde under hela februari så verkar det som att den värsta krisen är över.
Nu gäller det bara att ta tag i det här bloggandet också…

9 kommentarer

 1. Ja, nu tycker jag att bloggtorkan har varat tillräckligt länge i hela bokbloggsvärlden (inklusive på min blogg. Nu riktigt längtar jag efter att få läsa inlägg om gillade och ogillade böcker. Jag har saknat dina inlägg, och nu hoppas jag på mer bokbloggande till folket :)

  1. Ja, nu får det faktiskt vara nog med bloggtorka! Och lästorka! :)
   Jag är väldigt glad över att ha hittat tillbaka till läsandet igen, nu känner jag lite mindre ångest inför liggande recex som jag inte har hunnit blogga om ännu.

  1. Jag har just läst lite Jonas Karlsson, ”Det andra målet”, som jag tycker är båda rolig och finurlig. Bra att läsa i småportioner eftersom många av novellerna är väldigt korta.

 2. Ja, skönt om torkan är på väg att stillas! Längtat efter underfundiga och intressanta inlägg på många fler ställen!=) Lite nyfiken på vilka noveller du tagit dig an måste jag säga. Själv köpte jag Munro nyligen, känns nästan som man borde ha läst någon gång.=)

  1. Jag läste Jonas Karlsson, som jag tycker är en väldigt bra novellist. Jag har bara läst en samling av Munro som jag blev lite besviken av, den var inte alls lika fantastisk som jag hade väntat mig. Men jag har inte gett upp henne ännu, har en till samling som jag går och sneglar på för tillfället…

 3. Skont att det kommer igang igen for dig!

  Men, ibland blir det sa, jag ahr sjalv perioder da jag varken laser eller bloggar, mtrots att jag garna skulle vilja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s