Tävla om te

För att överleva vinterkylan så konsumerar jag rätt överdrivna mängder te. Så hur skulle jag kunna motstå att delta i den tävling som … med näsan i en bok har där man kan vinna pepparkakste och glöggte?
Eftersom jag tycker att vanlig glögg är alltför sötsliskig så tror jag att glöggte skulle vara perfekt för mig. På fredag dras vinnarna, så om det finns fler än jag som är sugna på att vara med och tävla så har ni flera dagar på er.

5 kommentarer

 1. Eller så kommer du hem till mig och hämtar en jävla massa te. Jag vet inte varför, men vi har miljarder sorter och mycket mer än vi någonsin kan dricka upp.

  Förmodligen har alla som någonsin hälsat på till frukost tagit med sig sitt eget te och lämnat det hos oss. Och så har vi kanske köpt några sorter själva. Men allt vi dricker är masala chai, earl grey och rooibos, så resten står och står.

  1. Jag slängde en hel hög med (gammalt) grönt te för ett tag sen. Ibland får jag för mig att jag ska köpa grönt te, trots att jag tycker att det smakar hö och gillar rooibos mycket bättre. Förmodligen är det något slags missriktad hälsoiver från min sida.

   Har ni glöggte hemma? Isåfall kommer jag och rensar skåpen, direkt. ;)

 2. Kul tävling, den ska jag kolla upp! Jag dricker också mycket te just nu, jag fryser tom inomhus och då är det inget som värmer lika bra som ett kryddigt och hett te. Gröna teer gillar jag inte heller egentligen och kommer inte köpa mer. Jag tycker dessutom att jag blir så trött av te utan koffein men det där är nog mer psykiskt än sant.

  1. Jag dricker mest svart te, men också en hel del Rooibos och Pukka-té som är fantastiskt när det är kallt. De är så kryddiga att man blir extra varm av att dricka dem. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s