Hoppsan

Det var ju inte riktigt meningen att ta en spontan bloggsemester bara sådär utan förvarning. Men ibland dyker det upp en massa annat som måste prioriteras framför bloggandet, hur mycket man än önskar att man kunde spotta ur sig några blogginlägg om dagen oavsett omständigheter.

Men jag har i alla fall hunnit läsa en hel del under bloggsemestern, så snart kommer här dyka upp mängder av bokrecensioner och vampyrsommar-inlägg.

Annonser

8 comments

  1. Ja, faktiskt. Jag trodde inte alls att jag behövde någon, men insåg att en vecka utan internet var precis vad jag behövde för att få tillbaka bloggpeppen. :)

 1. välkommen tillbaka då!
  Hade jag inte haft en bebis som behöver matas titt som tätt hade jag nog inte haft datortid alls på den så kallade semestern *s*

  1. Det blir ju lätt att man undviker datorn när det är fint väder och en massa andra äventyr som lockar, men förhoppningsvis så kommer väl några bloggare att skriva även under juli? Annars lär det bli tomt i bokbloggosfären… :)

  1. Ja, jag tror det med. Oinspirerade blogginlägg gör ju ingen glad, så det är bättre med en liten paus och att komma tillbaka med nya krafter och ny inspiration! :)

  1. Japp, jag har en hel liten hög med böcker som väntar på att få recenseras nu! Det gäller bara för mig att slita mig från balkongläsningen och hamna här vid datorn istället… ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s